Tietoa palvelusta

Mitkä Julkisethankinnat.fi ja Virallinen.fi?

Tiesitkö, että julkisten hankintojen piirissä liikkuu Suomessa yli 40 miljardin euron rahavirrat vuosittain? Julkisethankinnat.fi on tarjoajan työväline tarjouspyyntöjen seuraamiseen.

Virallinen.fi on palvelu, josta käyttäjä saa helposti suodatettua itselleen hyödylliset virallisen lehden ilmoitukset ja muut viralliset ilmoitukset, kuten tiedot konkursseista ja yrityssaneerauksista.

Hankintavahti ja ilmoitusvahti

Hankintavahtipalvelun avulla voit tilata sähköpostiisi kotimaiset hankintailmoitukset (HILMA) ja kansainväliset hankintailmoitukset (TED) valitsemillasi hakuehdoilla. Saat päivittäin sähköpostiisi tiedon juuri sinua kiinnostavista hankintailmoituksista.

Julkisethankinnat.fi:ssä on käytössä kehittämämme toimialajaottelu. Se on CPV-koodeihin perustuva, mutta niitä huomattavasti helpompi tapa hakea kiinnostavia ilmoituksia. Hankintavahtien luominen on sen avulla helppoa ja nopeaa. Toimialojen lisäksi voit lisätä hakuehtoihisi esimerkiksi sanahakuja, ilmoitustyyppejä ja alueita.

Ilmoitusvahdin avulla voit tilata viralliset ilmoitukset sähköpostiisi.

Hakukone

Kattavien hakuehtojemme avulla hankintailmoitusten ja virallisten ilmoitusten etsiminen on vaivatonta. Säilytämme hankintailmoituksia liitteineen kuusi vuotta, joten myös vanhemmat tiedot ovat helposti löydettävissä.

Julkisten hankintojen tietopalvelu

Julkisethankinnat.fi:n hankintatieto-osio sisältää erilaisia julkisiin hankintoihin liittyviä tausta-aineistoja joista on hyötyä, kun mietit mitä laki tästä asiasta sanoikaan, ja miten sitä tulisi tulkita. Hankintatiedon seuraaminen on myös hyvä tapa pysyä kärryillä tuoreimmista hankintoihin liittyvistä linjauksista.

Virallinen.fi -palvelun käyttäjillä on myös pääsy hankintatietoon.

Muistilista

Palvelussa voit tallentaa ilmoituksia ja muita mielenkiintoisia dokumentteja omalle muistilistallesi.